Vyhľadávanie:

Pomôžme obedmi ukrajinským ženám a deťom

Pomôžme obedmi ukrajinským ženám a deťom

AKO DAROVAŤ OBEDY

E-mail s vašimi údajmi pošlite na adresu:
garancne.centrum.1860@compass-group.sk

Potrebné je uviesť svoje meno, číslo ID karty zamestnanca USSK a tiež počet obedov v hodnote 3,24 €, ktoré chcete darovať.

 

 

Viacerí ste nás kontaktovali s návrhom zopakovať iniciatívu Darujte obed, tentoraz však pre ženy a deti z Ukrajiny, ktoré hľadajú útočisko pred vojnou na našom území.  Počas uplynulých dní sa celým Slovenskom doslova prehnala obrovská vlna solidarity a všetky hraničné prechody hlásia dostatok materiálnej pomoci a jedla. Pripravujeme sa však na ďalšie dni, keď bude pravdepodobne potrebné doručiť obedy do stredísk pre utečencov a naša pomoc tak bude veľmi potrebná.

Ak chcete pomôcť a podeliť sa o jedlo s tými, ktorých vojna vyháňa z ich domovov, môžete tak urobiť a darovať časť svojich kreditov na stravu. Stačí, keď pošlete e-mailom svoj súhlas so stiahnutím kreditov zo svojej stravovacej karty v hodnote jedného, dvoch... desiatich obedov – je to na vás, pre akú výšku kreditu sa rozhodnete. Minimálna suma za jeden obed je 3,24 Eur. 

Obedy za kredity, ktoré poskytnete, budeme neskôr v spolupráci s Compass-group uvoľňovať a doručovať postupne, podľa toho, ako si to bude vyžadovať situácia. O všetkom vás budeme informovať.

 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...