Vyhľadávanie:

Ponúkame na 100 % zaručený skvelý pocit z dobre vykonanej práce

Ponúkame na 100 % zaručený skvelý pocit z dobre vykonanej práce

Na „Hurbanke“ sa tešia na našich dobrovoľníkov

Centrum pre deti a rodiny Košice na Hurbanovej 42 je jednou z organizácií, do ktorej tradične prichádzate pomôcť, milí dobrovoľníci, v rámci projektu Hutníci pre Košice.

Cieľom a poslaním zariadenia je ponúknuť deťom a mladým dospelým nielen lásku a starostlivosť, ale pomôcť im čo najviac rozvíjať schopnosti a zručnosti nevyhnutné pre ich lepšiu budúcnosť.

Centrum nám otvorí svoje brány opäť 17.06.2023 (8:00 – 13:00) a tým nadviažeme na predchádzajúcich 8 rokov úspešnej a plodnej spolupráce. „Veľmi sa tešíme, že vás budeme môcť privítať aj v tomto roku. Za osem rokov spolupráce sa rozľahlý areál našej záhrady vďaka vám zmenil na nepoznanie,“ hovorí Silvia Komorová, riaditeľka CDR Košice – Hurbanova.

Tak ako po minulé roky, aj tentokrát nás čakajú rôzne druhy pracovných aktivít. K stáliciam patria: záhradnícke práce ako kosenie areálu a zbieranie konárov po vypílených stromoch. Taktiež sa budeme venovať úpravám skalky, kvetinových záhonov a strihaniu kríkov v areáli ako aj pred budovou centra. Pre tých, ktorý chcú preveriť svoju kondíciu, sme pripravili vynášanie nepotrebného majetku do kontajnera.

Kapacita dobrovoľníkov za USSK je 25 zamestnancov a ich príbuzných

Počasie nevieme zaručiť, a preto máme pripravený zoznam prác pre všetky druhy počasia. Každopádne je na 100 % zaručený skvelý pocit z dobre vykonanej práce, priateľská atmosféra a, samozrejme, tímová fotka.

Poďme na to! Lets go!

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...