Vyhľadávanie:

Porota objavila deväť nových talentov

Porota objavila deväť nových talentov

U. S. Steel Talent Night 2005 už má svojich finalistov

Dilemma
Vysoké Tatry, do ktorých sa Paľo Barabáš vždy rád po dlhých cestách vracia.

Výsledkom minulotýždňových výberových kôl v Jumbo centre je deväť finalistov, ktorých porota vybrala z viac než stovky účastníkov bojujúcich o postup. Z prvého castingu venovaného tancu vyšla víťazne trojica TŠ Hviezdička z Košíc, TD Bodies z Prešova a košický tanečný pár Marián Sivák a Patrícia Prnová so svojimi latinsko-americkými choreografiami.

Utorkové výberové kolo dalo priestor spevákom. Z celkového počtu 37 prihlásených rozhodla porota na čele s jej predsedom Petrom Riavom z hudobného vydavateľsta Universal Music v prospech Jozefa Hruškociho zo Sečoviec, Moniky Mihaľovej z Humenného a Anny Mižičovej z Košíc. Najväčší záujem je každoročne o kategóriu hudobných skupín. Výnimkou nebol ani piaty ročník súťaže. Štyridsiatku súťažiacich organizátori rozdelili na tri dni a tak sa semifinálové kolo uskutočnilo až v piatok. Vytúžený postup do septembrového finále si napokon vybojovali tri košické kapely - Arrived Message, Dilemma a Podfuck.

Košice tak budú vo všetkých kategóriách reprezentovať šiesti z deviatich postupujúcich. Piaty ročník U. S. Steel Talent Night sa rovnako ako predchádzajúce ročníky niesol v znamení výbornej atmosféry a zdravého súperenia. Pre súťažiacich bol príležitosťou získať skúsenosti, porovnať sa s konkurenciou, či nechať si poradiť od odborníkov zasadajúcich v po-rote. Tí zhodne potvrdili z roka na rok sa zvyšujúcu úroveň súťaže a pozitívne prijali fakt, že kvalita postupne nahrádza kvantitu účastníkov. Finálový večer je teda prísľubom kvalitných hudobných, speváckych i tanečných výkonov a diváci sa rozhodne majú na čo tešiť.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...