Vyhľadávanie:

Poškodené logo USS nahradí nové

Poškodené logo USS nahradí nové

Od včera, 3. februára, sa už do hlavnej administratívnej budovy U. S. Steel Košice dostanete cez hlavný vchod. Dôvodom niekoľkodňovej obchádzky boli bezpečnostné opatrenia firmy po tom, čo sa minulý týždeň vo štvrtok, pod náporom silného vetra, uvoľnila časť loga firmy a spadla na zem. Kým nenastúpili opravári, priestor pri budove ohradili, aby zabránili riziku úrazov.

V pondelok horolezci zo steny odstránili aj zvyšok veľkoplošného loga. Aký bol jeho ďalší osud a kedy sa na budove opäť objaví modrý kruh so skratkami názvu firmy?

Ako sme sa dozvedeli od vedúceho Hospodárskej správy U. S. Steel Košice Jána Janečka, logo z plastu a hliníka o priemere osem metrov skončilo v sklade a čaká ho likvidácia. Značka U. S. Steel sa však v tridsaťmetrovej výške budovy objaví znovu vo vynovenej a bezpečnej podobe. "Dodávateľ už pracuje na dvoch návrhoch. Jedným je svetelné logo na báze LED diód a druhé by bolo zhotovené namaľovaním." O tom, ktorý z návrhov dostane zelenú, rozhodne manažment spoločnosti.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...