Vyhľadávanie:

Potešili sme deti z Centra pre deti a rodiny so sídlom v Poprade

Potešili sme deti z Centra pre deti a rodiny so sídlom v Poprade

Už niekoľko rokov sme umožnili deťom z Centier pre deti a rodiny (Detských domovov) stať sa fanúšikom HC Košice, počas extraligových zápasoch v STEEL ARÉNE. Deti z Centier v Podolínci, Poprade, Dobšinej, Snine, Remetských Hámroch, Veľkých Kapušanoch, Nižnej Kamenici, Sečoviec a Košiciach sa vždy na tieto zápasy tešili. Vychovávatelia nám neraz prezradili, že dostať sa na zápas bola pre nich motivácia, pretože mohli ísť iba tí, ktorí si splnili všetky svoje povinnosti, boli aktívni a dosiahli dobré výsledky v škole.

I napriek ich zložitému detstvu, keďže väčšina detí má svojich rodičov, ktorí však nemajú záujem starať sa o nich, sú medzi nimi i študenti stredných odborných škôl, priemysloviek a gymnázií.

Pandémia prerušila na istú dobu našu spoluprácu s Centrami pre deti a rodiny. Po jej ústupe a opätovnom otvorení STEEL ARÉNY sme túto spoluprácu obnovili. Na zápas s odvekým rivalom Slovanom Bratislava sme pozvali deti z Popradu a na derby z Michalovcami deti z Podolínca.

Radosť nám urobili i naši hokejisti, ktorí zaslúžene vyhrali nad Slovanom 3:1

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...