Vyhľadávanie:

Pozíciu lídra si upevňujú

Pozíciu lídra si upevňujú

Hokejová Tipsport liga pokračuje po novom roku rýchlym tempom, ktoré našim hokejistom z majstrovského tímu HC Košice nenarobilo žiadny problém. V doterajších šiestich januárových stretnutiach (to siedme sa hralo včera po uzávierke tohto čísla Ocele východu na ľade v Martine) zverenci trénera Rostislava Čadu vyhrali. Nielenže sa prebojovali na vedúcu priečku v tabuľke, ale svoje postavenie lídra si z kola na kolo aj upevnili. Po nedeľňajšom zápase vo Zvolene, kde naši vyhrali 2:0, mali na svojom konte pred druhým Zvolenom už osembodový náskok. „Človeka to teší, že sa nám darí. Som rád, že sme po zápase v Nitre zvíťazili v ďalšom ťažkom súboji aj vo Zvolene. Máme výborných brankárov, aj preto sa nám hrá uvoľnene, sme v pohode. Máme svoje ciele, ideme krok za krokom a víťazstvo v Martine by nám pootvorilo dvierka k splneniu prvého cieľa sezóny,“ povedal po zvolenskom dueli  strelec obidvoch gólov HC Košice Gabriel Spilar.

Košičania hrajú naozaj v majstrovskej forme, veď od 17. novembra 2015 z dvadsiatich stretnutí až devätnásť vyhrali. Prehrali len raz, 11. decembra 2015, v Banskej Bystrici a odvtedy ťahajú šnúru desiatich víťazstiev v sérii. V tomto týždni sa po troch zápasoch u súperov konečne predstavia svojim fanúšikom v Steel aréne. V piatok 22. januára sa o 17.30 hod. stretnú s Piešťanmi a potom o týždeň, opäť v piatok, 29. januára, sa doma predstavia o 17.30 hod. vo východniarskom derby v súboji s Popradom.                

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...