Vyhľadávanie:

Pozvánky pre bežcov

Pozvánky pre bežcov

Hoci je už po bežeckej sezóne, mnohí z vyznávačov rekreačného behu určite využijú možnosť štartovať v závere tohto i začiatkom budúceho roka na rôznych podujatiach spojených s vianočnými a novoročnými sviatkami. Je si z čoho vyberať.

Z FRIČOVIEC NA BRANISKO

Obec Fričovce prichádza s výzvou: Kto je taký frajer, že si v decembri vybehne z Fričoviec na Branisko? Štart týchto pretekov je naplánovaný na sobotu 20. decembra 2014 o 9. hodine. Trať v dĺžke 13 km z obce na kopci Chvalabohu je veľmi náročná, s prevýšením vyše päťsto metrov. Štartovné je 8 eur, v deň pretekov 10 eur, v ktorom je zahrnuté občerstvenie na trati a v cieli kapustnica. Motiváciou pre súťažiacich bude jednak možnosť zúčastniť sa týchto pretekov v nasledujúcich rokoch zadarmo, ale aj hodnotné vecné ceny v podobe športového oblečenia, nákupných poukážok či sady rôzneho náradia a pod. Viac informácií na www.podsomnou.com.

V MOLDAVE NAD BODVOU VIANOČNÝ BEH ULICAMI MESTA

Každý, kto má chuť zabehať si a trochu vyventilovať hlavu z predvianočného stresu, je organizátormi z ŠK Bodva Moldava nad Bodvou pozvaný na Vianočný beh ulicami mesta, ktorého 3. ročník sa bude konať v nedeľu 21. decembra 2014. Štart na 9-kilometrovú trať s asfaltovým povrchom je o 13. hodine pred Bowling klubom K5, kde bude od 11.30 hod. do 12.30 hod. prezentácia štartujúcich. Organizátori pripravili pre všetkých účastnícku medailu a pre troch najlepších v každej vekovej kategórii (muži do 39 r., do 49 r. a nad 50 rokov a ženy do 34 r. a nad 35 rokov) vecné ceny. Štartovné je 6 eur pre vopred registrovaných a 7 eur na mieste. V cene je zahrnutý obed, nápoj a na trati občerstvenie (čaj a minerálna voda). Záujemcovia o beh sa môžu prihlásiť na e-mailovej adrese: robertboros@centrum.sk, alebo na tel. čísle: 0908 231 152.

ROZLÚČKA SO STARÝM ROKOM V HOROVCIACH

So starým rokom sa vytrvalci rozlúčia na Silvestra 31. decembra 2014. V obci Horovce (v okrese Michalovce) organizujú tradičný Silvestrovský beh na 10 km pod názvom Horovská desiatka. Už 31. ročník pretekov odštartujú o 11. hodine pred miestnym kultúrnym domom. Súťažiť sa bude v štyroch vekových kategóriách mužov (do 39 r., do 49 r., do 59 r. a nad 60 rokov) a v troch kategóriách žien (do 34 r., do 49 r. a nad 50 rokov). Pretekári sa zúčastňujú behu bez štartovného. Pre všetkých účastníkov organizátori pripravili tričko, vlajku a na trati i po pretekoch občerstvenie. Traja najlepší v jednotlivých kategóriách získajú vecné ceny.

KOŠICKÝ TROJKRÁĽOVÝ BEH ULICAMI CENTRA MESTA

Ani po Novom roku nebudú bežci dlho oddychovať, pretože už v utorok 6. januára 2015 sa v Košiciach uskutoční Košický trojkráľový beh ulicami v centre mesta na 5 100-metrovej trati. Štart je určený na 15. hodinu pred Immaculatou, kde bude aj cieľ. Preteky sú vypísané pre juniorov a juniorky, ako aj pre štyri vekové kategórie mužov i žien. Štartovné je 8 eur, pri prezentácii pred štartom 10 eur. Prihlášky pomocou on-line prihlasovacieho systému web.tuke.sk/obeh do 2. januára 2015.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...