Vyhľadávanie:

Pre víťaza rodinná vstupenka na ľadovú revue

Pre víťaza rodinná vstupenka na ľadovú revue

Výtvarná súťaž pre deti od osem do pätnásť rokov

Milé deti, aj keď je ešte len október, v obchodoch ste si už určite všimli čokoládových Mikulášov. Aj my vo Vonkajších vzťahoch USSK už pomaličky chystáme podujatie, ktoré si nenechajú ujsť tisícky Košičanov - Otvorenie Košických Vianoc. Už tradične sa uskutoční 5. decembra a vyvrcholí zábavným mikulášskym programom na Hlavnej ulici v Košiciach.

Budeme radi, ak nám aj tento rok pošlete svoje kresby do výtvarnej súťaže. Víťazný obrázok použijeme v reklamnej kampani k tomuto podujatiu na plagátoch a inzerátoch v médiách.

Namaľujte nám, ako Mikuláš rozdáva darčeky deťom v Košiciach. Zahrajte sa na maliarov a pokúste sa stvárniť Mikuláša s veľkým košom darčekov pri niektorej z dominánt Košíc - Dóme sv. Alžbety, štátnom divadle, zvone pri Urbanovej veži, hrajúcej fontáne... Je to na vás. Víťaza výtvarnej súťaže odmeníme hodnotnými lístkami pre celú rodinu na ľadovú revue legendárnej ruskej rozprávky Mrázik (26. 11. 2011 v Steel aréne). Každý, kto sa zapojí do súťaže, dostane poštou sladký symbolický darček.

Výkresy A4, ale i väčšie formáty maľované na výšku, posielajte najneskôr do 3. novembra 2011 na adresu: Vonkajšie vzťahy, Vstupný areál U. S. Steel, 044 54 Košice, alebo ich prineste osobne do budovy Vonkajších vzťahov, 2. posch., č. d. 205.

Každý výkres musí byť na zadnej strane označený menom a priezviskom autora. Pripojiť treba vek, adresu, telefonický kontakt, prípadne miesto pracoviska rodiča. Do súťaže sa môžu zapojiť aj deti, ktorých rodičia nepracujú v U. S. Steel Košice. Súťaž je určená pre deti od 8 do 15 rokov. Dovolené je použiť všetky výtvarné techniky, okrem kreslenia fixkami.

Odporúčame kresliť na výšku, aby bol výkres ľahšie použiteľný na plagát. Viac informácií poskytneme na tel. č.: 055/673 40 06, 055/673 52 37. Tešíme sa na vaše obrázky.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...