Vyhľadávanie:

Príjemný štart leta

Príjemný štart leta

S rodinkami z projektu Sme s vami v pravý čas na spoločnom víkende

Po takmer roku sa nám podarilo zorganizovať víkendový pobyt pre rodiny z projektu Sme s vami v pravý čas v Doškoľovacom zariadení USSK v Medzeve.

Pozvanie prijalo 5 rodín, ktoré si víkend 3. – 4. júla parádne užili. Nechýbali športovo – zábavné aktivity, teda viac zábavné ako športové. Preniesť malú loptičku na stolnotenisovej rakete pomedzi prekážky a ešte k tomu na čas, nebolo vôbec jednoduché. V tejto disciplíne jednoznačne zvíťazili dospelí. Deti (Marianka Mojžišová a Miško Číro) sa prepracovali na čelo tabuľky v hode loptou na basketbalový kôš a suverénne najlepšia bola v kope na bránku Peťka Boritášová. V hode šípkami zase vyhrali prvé tri miesta dospeláci.  „Vymysleli ste to super,“ zhodnotil súťaže Jozef Boritáš,“páčilo sa mi, že ste tieto súťaže robili pre všetkých, nielen pre deti, bolo to omnoho zábavnejšie.“

Podvečerné tvorivé dielne si užili najmä Iveta a Marianka Mojžšišové, Evka Andrášiová a celá rodinka Boritášovcov. Domov si odniesli náramky z korálkov, bodkovaním zdobené črepníčky a krásne obrázky z farebných pieskov, ktoré už presne vedia, na ktorú stenu si ich doma zavesia. Večernú súťaž v kolkoch vybral Vratislav Vámoš, ktorý ocenil, že si počas tohto krátkeho víkendu ako rodinka mohli hlavne oddýchnuť v peknom prostredí.

„Bol to príjemne strávený čas s príjemnými ľuďmi. Rodiny, ktoré hoci si nesú každá svoj kríž, nezabudli sa smiať. Užili sme si kopec srandy v príjemnom prostredí. Aj sme si zašportovali, aj sa vyšantili v tvorivých dielňach. Pre deti to bol určite príjemný štart leta,“ zhodnotil Peter Mojžiš aj za svoju rodinku víkendový pobyt.

„Veľmi sme si oddýchli. Dobrý program, všetko perfektne zorganizované, krásne prostredie, výborná strava, čo viac sme si mohli priať,“ s týmito slovami sa lúčili Eva a Robert Andrášiovci so synom Riškom.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...