Vyhľadávanie:

Pripravujeme modernú webovú stránku s bohatým obsahom

Pripravujeme modernú webovú stránku s bohatým obsahom

Generálny manažér pre obchodnú stratégiu Michael A. Tookey hovorí o pripravovanom novom webe

Čoskoro bude mať naša internetová stránka www.usske.sk nový vzhľad. Zákazníci, zamestnanci, ale aj ostatní návštevníci, ktorí sa zaujímajú o dianie v našej spoločnosti, na nej nájdu pestrú škálu informácií. Všetko v atraktívnom, modernom prevedení a v dvoch jazykových verziách – slovenskej a anglickej. Vynovenie internetovej stránky je súčasťou iniciatívy zameranej na re-branding, teda prezentovanie našej spoločnosti v novom svetle. Za túto oblasť zodpovedá generálny manažér pre obchodnú stratégiu Michael A. Tookey, ktorý bližšie predstavil tento pripravovaný produkt.

• Re-brandingovú kampaň spoločnosti sme rozbehli pred vyše rokom. Čo zatiaľ priniesla?

Počas uplynulého roka sme spravili niekoľko zlepšení orientovaných na re-branding našej značky. Zdokonalili sme médiá, ako napríklad infografiku, prezentáciu firmy a ďalšie. Medzi nimi však je najdôležitejší re-dizajn novej internetovej stránky spoločnosti U. S. Steel Košice.

• Čo bude na novej stránke v porovnaní s terajšou zmenené, respektíve lepšie?

Keď si ju ľudia otvoria, nadobudnú dojem, že sa pozerajú na modernú internetovú stránku. Súčasná je považovaná za zastaranú a nezhoduje sa s inovatívnou kultúrou, ktorú v U. S. Steel Košice zastávame. Nová stránka bude mať rozšírený obsah, aby bola užitočným nástrojom na efektívnu komunikáciu.

• Aké informácie návštevníci na stránkach nájdu?

Všetko, čo na pôvodných stránkach, plus rozšírený obsah. Bude zvýrazňovať naše prednosti a hodnoty a pre zákazníkov výhody, ktoré získajú, ak s nami budú spolupracovať.

• Môžu sa na aktualizácii obsahu novej stránky podieľať aj ostatní zamestnanci našej firmy?

Je to stránka U. S. Steel Košice, takže všetky nápady i tvorba obsahu od kolegov sú vítané. Chceme, aby naše stránky boli plné aktuálnych noviniek, informácií a podobne. Budeme nabádať každého, aby prispieval.

• Bude naša stránka nejakým spôsobom napojená na stránku korporácie v USA?

V súčasnosti aj korporačná stránka v Amerike podstupuje určitý re-dizajn, aby mala podobný vzhľad. Na našej stránke bude možné nájsť odkaz na americké stránky, rovnako ako na korporačnom webe bude odkaz na internetovú stránku U. S. Steel Košice.

• Budete sledovať návštevnosť nášho nového webu a prispôsobovať obsah stránok na základe spätnej väzby užívateľov?

Máme analytické nástroje, ktoré umožňujú sledovať návštevnosť stránok i čas strávený v jednotlivých sekciách. Tieto informácie nám pomôžu zistiť, čo návštevníci vyhľadávajú.

• Mohli by ste na záver povedať, aký máte dojem z pripravovaného webu?

Bude to moderný web s množstvom informácií o U. S. Steel Košice, ktorý nám umožní efektívne komunikovať s okolitým svetom.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...