Vyhľadávanie:

PRO EDUCO už čoskoro

PRO EDUCO už čoskoro

Spoločenský pavilón v Košiciach sa od 29. novembra do 1. decembra 2016 stane miestom už desiateho ročníka medzinárodného veľtrhu vzdelávania PRO EDUCO, ktorý patrí k najväčším podujatiam svojho druhu na Slovensku. Na ploche 1500 metrov štvorcových sa verejnosti predstavia desiatky stredných škôl predovšetkým z Košického a Prešovského kraja, slovenských i zahraničných vysokých škôl a univerzít i vzdelávacích agentúr. Návštevníkov oslovia medzi inými aj partnerské stredné odborné školy spoločnosti U. S. Steel Košice – Stredná odborná škola v Košiciach – Šaci i Stredná odborná škola železničná v Košiciach, s ktorou firma participuje na duálnom vzdelávaní žiakov.

Veľtrh počas jeho deväťročnej histórie navštívilo vyše päťdesiatšesť tisíc žiakov a študentov z 32 miest a obcí východného Slovenska. Súčasťou tohtoročného podujatia bude opäť aj celý rad podnetných sprievodných podujatí, vrátane workshopov, prednášok a besied so zaujímavými ľuďmi. 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...