Vyhľadávanie:

Radary a kamery zaznamenávajú dodržiavanie predpisov

Radary a kamery zaznamenávajú dodržiavanie predpisov

Upozornenie vodičov v areáli USSK

V uplynulých týždňoch mohli vodiči pri vstupe do areálu U. S. Steel Košice dostať do ruky leták s upozornením, že v priestoroch podniku je uplatňovaná objektívna zodpovednosť. Vodiči vstupujúci do areálu sú v prípade prekročenia rýchlosti, nezastavenia na značke Stoj, daj prednosť v jazde alebo iného porušenia dopravných predpisov, postihovaní prostredníctvom objektívnej zodpovednosti.

To znamená, že novoinštalované radary a kamery zaznamenajú priestupky, ktoré sú následne riešené s majiteľmi vozidiel. Generálny manažér pre bezpečnosť a ochranu Robert Meitner vyzýva všetkých vodičov k dodržiavaniu dopravných predpisov. „Intenzívna cestná aj železničná doprava súvisiaca s výrobou v areáli U. S. Steel Košice si vyžaduje od všetkých účastníkov cestnej dopravy pozornosť a bezpečné správanie. Vedenie spoločnosti venuje aj tejto oblasti bezpečnosti maximálnu pozornosť a nasadenie dostupných síl a prostriedkov. Vodiči, ktorí nebudú dodržiavať dopravné predpisy, budú aj za pomoci objektívnej zodpovednosti sankcionovaní, vrátane možnosti odobratia privilégia jazdy vozidlom v závode. Apelujeme špecificky aj na dodávateľov a manažment dodávateľských firiem, aby sa správali zodpovedne a dodržiavali dopravné predpisy.“         

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...