Vyhľadávanie:

Radiátory KORAD opäť zaujali

Radiátory KORAD opäť zaujali

Od 26. februára do 2. marca sa v Tatranských Matliaroch konal 15. ročník medzinárodnej konferencie Vykurovanie 2007, ktorú pripravila Slovenská spoločnosť pre techniku prostredia ZSVTS. Odborným garantom konferencie bol profesor Dušan Petráš, ktorý niekoľkokrát navštívil aj U. S. Steel Košice, aby si pozrel proces výroby radiátorov KORAD, alebo diskutoval aj o marketingových aktivitách. Bol to práve on, kto pred tromi rokmi naznačil možnosť aktívnej účasti košických oceliarov na tejto jednej z najvýznamnejších konferencií na Slovensku. USSK sa teda už druhý rok prezentovala prednáškami, výstavkou a v neposlednom rade aj ako jeden z generálnych sponzorov.

Na konferencii sa prezentovalo 650 účastníkov a prednášalo okolo 130 odborníkov, z nich pätina zo zahraničia. Generálny manažér U. S. Steel Košice pre druhovýrobu Tibor Kovács hovoril o histórii a súčasnosti výroby radiátorov KORAD a Peter Zelenay z Výskumu pridal odbornú prednášku o úžitkových vlastnostiach našich radiátorov. Prítomní boli aj zástupcovia úseku Predaj radiátorov, ktorí odpovedali na komerčné otázky prítomných. USSK ako generálny sponzor mala privilégium otvárať s organizátorom konferencie uvítacie stretnutie, počas ktorého účastníci podujatia prejavovali záujem o U. S. Steel Košice a jej produkty.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...