Vyhľadávanie:

Róbert Meitner: „Nie každý vo fabrike by to urobil“

Róbert Meitner: „Nie každý vo fabrike by to urobil“

V utorok 26. januára 2021 odovzdal Róbert Meitner, GM pre safety,  ocenenie Šampión BOZP Miroslavovi Sajkovi a Michalovi Tančákovi. Symbolicky, v priestoroch mobilného odberového miesta na testovanie COVID-19.

„Títo dvaja kolegovia od 8. januára trávia v priestoroch mobilného odberového miesta celé dni, od rána do večera, a to vrátane víkendov. Je to úctyhodný výkon, ktorý je potrebné aj takto oceniť. Nie každý vo fabrike by bol ochotný to urobiť. Vy dvaja ste boli, preto  sa vedenie podniku, prezident a viceprezidenti rozhodli, že táto plaketa je vaša a plne si ju zaslúžite. Ďakujem vám obidvom a blahoželám vám. Oceňovanie sa síce deje kvartálne, ale toto je výkon, ktorý sme pociťovali potrebu oceniť mimoriadne,“ povedal pri odovzdávaní plakety Róbert Meitner.

Miroslav Sajko sa za ocenenie poďakoval takto: „Nečakali sme to. Ďakujem. Je to pre nás motivácia. Od začiatku testovania cítime podporu vedenia, bez ktorej  by to nešlo. Veľmi dobrá je spolupráca s magistrátom mesta Košice, Okresným úradom Košice, ale aj kolegami z Vonkajších vzťahov a Nákupu.  Toto ocenenie však určite patrí aj celému tímu, ktorý testovanie zabezpečuje. Vyskladali sme výborný  tím zdravotníkov a administratívnych pracovníkov, ktorí sa navzájom dopĺňajú a pracujú spolu takmer nepretržite, s krátkymi prestávkami. Zdravotnícku časť tímu tvorí lekár Ondrej Stebnický, Monika Pištejová, Klaudia Pištejová, Gabriela Tóthová, Milan Stebnický, Roman Staňo a Daniela Gogová.  Z našich ľudí registráciu zabezpečujú Lýdia Porubänová, Renáta Jaklovská, Jana Kurincová, Zuzana Garčárová, Michala Kukoľová, Jana Matisová, Beáta Kurincová a Iveta Dringošová. Ľudia v tomto tíme považujú svoju prácu za poslanie. A to vidia a oceňujú aj ľudia, ktorí sa k nám prichádzajú testovať. Oceňujú, že dopredu púšťame starších ľudí, budúce mamičky, mamičky s deťmi, vozičkárov.“                          

Rovnako Michal Tančák sa poďakoval za ocenenie a tiež zdôraznil, že patrí všetkým ľuďom, ktorí sa na testovaní podieľajú.

Priemerný počet otestovaných bol zo začiatku okolo tisícky denne, potom to číslo klesalo a opäť stúpalo. Kapacita mobilného odberového miesta je cca 700 - 800 testov denne. U nás sa testuje o tri hodiny dlhšie, ako v meste, kvôli prispôsobeniu sa pracovnej dobe železiarov pracujúcich na zmeny. Od 8. januára do konca včera otestovali v mobilnom odberovom mieste v areáli nášho podniku 28 538 ľudí.          

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...