Vyhľadávanie:

S Júliusom Langom hovoríme o Veľkej súťaži

S Júliusom Langom hovoríme o Veľkej súťaži

Veľká súťaž mala medzi zamestnancami U. S. Steel Košice veľký ohlas. Od včera vieme, že bude pokračovať a už v marci sa začne jej 2. ročník. O krátke zhodnotenie 1. ročníka ale aj tom, na čo sa môžeme tešiť v tomto roku, hovoríme s viceprezidentom U. S. Steel Košice pre predaj a technický servis zákazníkom Júliusom Langom.

Spätná väzba od účastníkov Veľkej súťaže bola veľmi pozitívna. Hodnotili profesionalitu spracovania, modernú formu súťaže, množstvo nových informácií, ktoré sa dozvedeli. Ako hodnotíte súťaž vy osobne?

V prvom rade by som sa chcel veľmi pekne poďakovať všetkým za účasť. Aj napriek tomu, že súťaž bola sama osebe mimoriadne atraktívna, cením si každého, kto sa rozhodol zúčastniť tejto našej unikátnej vzdelávacej aktivity. Je potrebné, aby naši zamestnanci vedeli viac o našich produktoch, lepšie poznali našich zákazníkov a sledovali dianie vo firme. Rád by som vyzdvihol skutočnosť, že ceny, ktoré mohli účastníci získať, boli tiež mimoriadne a motivujúce. Nie je bežné, aby akákoľvek firma ponúkala svojim zamestnancom podobne pútavú súťaž, kde sa dá veľa dozvedieť a ešte viac získať. Je treba zdôrazniť, že naša spoločnosť je, čo sa týka tohto projektu, výnimočnou.

Zdieľali ste informácie o tejto súťaži aj s našimi zákazníkmi? Myslím tým hlavne tie videá, v ktorých sme predstavovali ich produkty, alebo videá z odovzdávania áut. Aké boli ich reakcie?

Samozrejme, s našimi zákazníkmi sme v úzkom kontakte a vzájomne sa informujeme o dôležitých udalostiach. Všetci zákazníci, ktorým sme našu vzdelávaciu súťaž predstavili, ju privítali s nadšením. Aj oni vnímajú potenciál a možnosť priblížiť ich produkty našim zamestnancom touto cestou ako dôležitú formu propagácie, podpory predaja a znalosti značky. Špeciálne ocenili, keď sme s nimi zdieľali videá z odovzdávania áut a tešili sa z radosti výhercov. Spoločnosť Dacia napríklad takéto video a článok uverejnila vo svojom podnikovom newslettri.

Už vieme, že táto obľúbená súťaž bude pokračovať aj v tomto roku. V čom bude iná, ako bola Veľká súťaž 2021?

Z môjho pohľadu je nevyhnutné, aby naši zamestnanci boli pravidelne informovaní a mali prehľad o tom, kde všade môžu nájsť oceľ, na ktorej výrobe sa podieľajú a aké finálne výrobky môžu vznikať aj vďaka ich pričineniu. Aj preto som rád, že Veľká Súťaž bude mať svoje pokračovanie v roku 2022. Z veľmi vysokej účasti, viac ako 50%, ako aj zo spätnej väzby, ktorej sa nám dostáva, vieme, čo sa ľuďom na súťaži páčilo, čo ich oslovilo a kde je priestor pre zlepšenie do budúcnosti. Práve na tom budeme v novom ročníku stavať. Samozrejme, pridáme nové, zaujímavé kategórie cien a tiež vytvoríme množstvo atraktívnych videí, v ktorých sa spolu dozvieme informácie priamo od našich zákazníkov. Som presvedčený, že Veľká Súťaž v roku 2022 bude rovnako atraktívna. Naši zamestnanci sa majú na čo tešiť.

Ďakujem za rozhovor

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...