Vyhľadávanie:

S našim zákazníkom v prevádzkach Obalovej vetvy

S našim zákazníkom v prevádzkach Obalovej vetvy

Zástupcov pobočiek z Poľska a Slovenska, nadnárodnej spoločnosti Silgan Metal Packaging na úvod privítali Igor Danko, obchodný riaditeľ pre pocinované plechyZdenek Petrík, hlavný obchodný manazér. Hostí potom v prevádzkach DZ Oceliareň, DZ Teplej a DZ Studenej valcovne sprevádzali František Gregor z Vonkajších vzťahov a Juraj Rusič, manažér pre nové príležitosti, inovácie a projekty. Na záver dopoludňajšej exkurzie bola ich zvedavosť zameraná najmä na Obalovú vetvu. S linkami Obalovej vetvy hostí oboznámili Peter Varga, koordinátor prevádzky a údržby kontižihární a dvojstolicového tendemu a Ján Socha, vedúci prevádzky elektrolytických pocínovní a deliacich liniek.

Po rokovaní, ktorého nosnou témou bola ďalšia obchodná spolupráca, hostia poďakovali za profesionálny prístup a možnosť prezrieť si linky, na ktorých sa vyrába materiál, ktorý u nich ďalej zhodnocujú vo forme konzerv a plechoviek  pre potravinársky a chemický priemysel.

Spoločnosť Silgan v rámci nášho regiónu predáva plechovky nielen pre popredné svetové firmy ako Nestle, Danone, Sonoco, Intersnack ale aj pre mnohé slovenské či české firmy ako sú Chemolak, Tatrakon, Hamé a ďalšie.

Možno ste už o tom počuli, že pocínovaný (obalový) plech spôsobil podobný prevrat v uchovávaní potravín ako kedysi nástup chladničiek.


O Silgan Group
Skupinu Silgan, do ktorej patrí i Silgan Metal Packaging, založili v Amerike v roku 1987 spoločníci Phil Silver a Greg Horrigan. Sídli v Stamforde, v štáte Connecticut. Silgan má viac ako 100 výrobných podnikov v Severnej a Južnej Amerike, Ázii a v Európe. Pracuje v nich takmer 16-tisíc zamestnancov.

Korporácia je popredným svetovým dodávateľom trvalo udržateľných pevných obalových riešení pre produkty spotrebného tovaru.

Bližšie informácie o medzinárodnej pôsobnosti nájdete na ich korporátnych weboch: silgan.com, silganmp.com a silganholdings.com.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...