Vyhľadávanie:

S umelým kamenivom na výstave v Prešove

S umelým kamenivom na výstave v Prešove

K účastníkom XXII. ročníka výstavy ABC Stavebníctvo - Záhrada, ktorá sa konala od 2. do 4. apríla 2014 v Prešove, patrila aj spoločnosť U. S. Steel Košice. Odbornej i širokej verejnosti prezentovali zástupcovia z úseku generálneho manažéra pre strategické suroviny vedľajšie výrobky oceliarskej spoločnosti.

"Našou hlavnou komoditou bolo umelé kamenivo z vysokopecnej trosky. Ponúkali sme ho ako alternatívu pri použití v stavebnom priemysle, pri výstavbe ciest a infraštruktúry. Nadviazali sme nové obchodné kontakty a s cieľom prehĺbiť našu doterajšiu spoluprácu sme sa stretli s našimi stálymi zákazníkmi. Podujatie sa každoročne teší veľkému záujmu tak zo strany verejnosti, ako aj vystavovateľov, keďže ide o najväčšiu výstavu na východnom Slovensku. Tohtoročnú prehliadku si nedalo ujsť takmer 25 tisíc návštevníkov," informoval Lambert Kredatus z odboru Predaj vedľajších výrobkov úseku GM pre strategické suroviny.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...