Vyhľadávanie:

Šačianska nemocnica má nového riaditeľa

Šačianska nemocnica má nového riaditeľa

Nemocnica Košice-Šaca má od 1. marca 2016 nového riaditeľa. Stal sa ním MUDr. Ján Slávik, MBA, ktorý dovtedy zastával pozíciu medicínskeho riaditeľa nemocnice. Nahradil vo funkcii Ing. Michala Pišoju, ktorý riadil nemocnicu od decembra 2014 a ktorý aj naďalej ostáva v jej vedení ako podpredseda predstavenstva.

Ján Slávik pôsobí v šačianskej nemocnici od roku 2006, keď sa stal primárom oddelenia anestéziológie a intenzívnej medicíny. Je špičkovým špecialistom vo svojom odbore, ale aj skúseným manažérom v oblasti zdravotníctva. Už v roku 2007 bol námestníkom nemocnice pre liečebno-preventívnu starostlivosť. Uplynulý rok a pol pôsobil na pozícii jej medicínskeho riaditeľa. „Hlavnou prioritou je určite ponúknuť služby našej nemocnice, ktoré sú na špičkovej úrovni, bližšie obyvateľom Košíc a rozšíriť tak portfólio našej 120-tisícovej spádovej oblasti, o ktorú sa staráme. V krátkom čase otvoríme nové moderné Ambulancie AGEL Nemocnice Košice–Šaca v centre mesta, kde budeme poskytovať kvalitu a dostupné služby našim pacientom bez čakacích lehôt,“ vysvetľuje riaditeľ Ján Slávik.

Nemocnica Košice-Šaca sa umiestnila na 2. mieste v hodnotení Nemocnica roka 2015, ktoré po prvýkrát realizoval nezávislý inštitút INEKO na základe vybraných kvalitatívnych ukazovateľov. „Z hodnotenia zároveň vyplynulo, že máme najspokojnejších pacientov na Slovensku spomedzi všetkých zdravotníckych zariadení a špičkové neurologické pracovisko. Nemocnica ako jediná na Slovensku získala aj prestížny certifikát FIFA Medical Center, ktorý udeľuje medzinárodná futbalová federácia FIFA len najlepším pracoviskám. Spokojnosť našich pacientov, profesionalita, odbornosť a skúsenosť našich lekárov a príjemný prístup zdravotných sestier a celého personálu, sú hodnoty, ktoré budeme rozvíjať aj naďalej,“ dodáva riaditeľ J. Slávik.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...