Vyhľadávanie:

Šačianska nemocnica s certifikátom kvality a bezpečnosti

Šačianska nemocnica s certifikátom kvality a bezpečnosti

Nemocnica AGEL Košice-Šaca získala certifikát kvality a bezpečnosti poskytovania zdravotnej starostlivosti. Príprava na splnenie najvyšších kritérií Spojenej akreditačnej komisie (SAK) a na získanie akreditácie trvala takmer dva roky. Spolu so šačianskou nemocnicou patrí certifikát kvality a bezpečnosti aj Nemocnici AGEL Komárno.
„Cesta za získaním certifikátu o udelení akreditácie bola náročná a trvala 21 mesiacov. Akreditačný audit bol realizovaný metodikou "stopár", keď audítori monitorovali cestu pacienta a poskytnutú starostlivosť od jeho príchodu do zdravotníckeho zariadenia až po stanovenie liečby, či vyliečenie a všetky s tým súvisiace činnosti,“ uvádza riaditeľ Nemocnice AGEL Košice-Šaca MUDr. Pavol Rusnák, MBA. Dodáva, že zavedený systém riadenia kvality prispel k vytvoreniu bezpečného prostredia pre pacientov a zamestnancov zdravotníckeho zaradenia, ku skvalitneniu poskytovanej zdravotnej starostlivosti profesionálnym tímom zdravotníckych pracovníkov s využitím najmodernejších metód, postupov a technológií, a to cieľom zabezpečiť trvalú spokojnosť pacientov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...