Vyhľadávanie:

Seminár spoločnosti Oceľové pásy

Seminár spoločnosti Oceľové pásy

Spoločnosť Oceľové pásy a U. S. Steel Košice usporiadajú v dňoch 18. - 20. októbra 2004 na Jahodnej pri Košiciach 57. pracovný seminár pod názvom Valcovanie pásov z vákuovaných ocelí.

Seminár má dve časti, v prvej sa uskutoční plenárne zasadanie spoločnosti Oceľové pásy, ktoré sa bude zaoberať aj prípravou 7. medzinárodnej konferencie Oceľové pásy 2006, druhú polovicu tvorí odborná časť. Na záver stretnutia účastníci zavítajú do U. S. Steel Košice. Ako nás informoval jeden z organizátorov, Mirko Kráľ z ÚRK - metalurgie Teplej valcovne, naši odborníci sa s prítomnými podelia o poznatky z vývoja vákuovaných ocelí, výroby i dosahovanej kvality povrchu oceľových pásov.

Spoločnosť Oceľové pásy založili ešte v bývalom Československu a dnes má gro členov v Českej republike. Sú nimi zástupcovia hutníckych podnikov, univerzít, zákazníci a spracovatelia oceľových výrobkov, ale i dodávatelia technologických zariadení. Na Slovensku má spoločnosť členov iba v U. S. Steel Košice.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...