Vyhľadávanie:

Sokoľany získali trofej odborárov

Sokoľany získali trofej odborárov

DV OZ METALURG z DZ Energetika zorganizoval futbalový turnaj o Pohár rady úsekových dôverníkov pri prevádzke Energetické médiá. Na ihrisku vo Valalíkoch bojovali o novú trofej štyri mužstvá. Prvenstvo si už po siedmy raz vybojovali futbalisti z ČOV Sokoľany.

V úvodnom zápase mužstvo CHÚV Krásna remizovalo s tímom Čerpacích staníc 0:0, na pokutové kopy však vyhrali futbalisti z Čerpacích staníc 4:3 a postúpili do finále.

V druhom súboji ČOV Sokoľany remizovali s mužstvom Technické plyny 1:1 a do finále postúpili Sokoľany vďaka víťazstvu zo značky pokutových kopov 4:3. V zápase o 3. miesto bojovali CHÚV Krásna a Technické plyny. Po tuhom boji vyhrala CHÚV 2:1.

Vo finále medzi ČOV Sokoľany a Čerpacími stanicami vládla vyrovnanosť na trávniku a do tretice v tomto turnaji sa zrodil nerozhodný výsledok 0:0. Zo značky pokutových kopov lepšie triafali hráči z ČOV, ktorí zvíťazili 5:4 a získali novú cennú trofej odborárov. O tento úspech víťazného tímu sa pričinili Lacko, Janovič, Ferenc, Krajcár, Piroško, Seman, Varga, Baltovič, Zajac, Jesenský, Bakši a Zeleňák.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...