Vyhľadávanie:

SOŠ Košice – Šaca otvorí svoje brány

SOŠ Košice – Šaca otvorí svoje brány

Ak hľadáte spolu so svojím dieťaťom strednú školu s výborným uplatnením a chcete mu dopriať nielen kvalitné vzdelanie, ale  aj istú budúcnosť, neopomeňte vo svojom hľadáčiku  plnom ponúk a možností Strednú odbornú školu Košice - Šaca, s ktorou spoločnosť U. S. Steel Košice  spolupracuje pri príprave žiakov na budúce povolanie a prax už dlhé roky. V ostatnom období aj v oblasti duálneho vzdelávania. V budúcom školskom roku  otvorí partnerská škola viacero  študijných maturitných odborov, ktorých absolventi nájdu uplatnenie v košickej oceliarni. Či už ako hutníci operátori, mechanici strojov a zariadení, elektrotechnici, programátori obrábacích a zváracích strojov a zariadení alebo aj  mechatronici.

Ak sa chcete dozvedieť omnoho viac, nenechajte si ujsť príležitosť a prijmite spoločne so svojím synom či dcérou pozvanie SOŠ Košice – Šaca na deň otvorených dverí, ktorý organizuje v spolupráci s U. S. Steel Košice. Uskutoční sa už o mesiac, vo štvrtok 7. februára 2019 od 8. do 17. hodiny, a tak si tento termín určite poznačte do svojho kalendára. Na návštevníkov čaká okrem podrobných informácií o škole a možnostiach uplatnenia jej absolventov aj prezentácia celého radu zaujímavých školských aj mimoškolských aktivít a záujmových činností.  

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...