Vyhľadávanie:

Spestrili program podujatia

Spestrili program podujatia

Trofej si vo VIP turnaji vybojovali Stropkovský s Bálintom

Už tradične je v Košiciach na antukových dvorcoch na Aničke súčasťou turnaja Steelers Cup turnaj VIP vo štvorhre. Aj tento raz sa konal v posledný deň podujatia od 9. hodiny. Spolu 18 dvojíc spomedzi prihlásených obchodných partnerov, sponzorov, podnikateľov a manažérov hralo najprv v štyroch skupinách na jeden set do 6 s prípadným tajbrejkom.

Do základného pavúka postúpili prvé dve dvojice zo skupín, ktoré potom hrali už vyraďovacím systémom. Z U. S. Steel Košice sa na turnaji zúčastnilo šesť hráčov, ktorým sa nedarilo. Najďalej to dotiahla dvojica Tibor Fabián a Michal Šoltýs, ktorá len nedávno, v nedeľu, 8. júna, si na turnaji manažérov U. S. Steel Košice vybojovala 2. miesto a získala strieborné medaily. V sobotu, 14. júna, vo VIP turnaji skončili vo štvrtej skupine na 2. mieste a postúpili medzi osmičku najlepších. Tam nestačili na svojich súperov, keď podľahli neskorším semifinalistom Jaroslavovi Bílikovi a Petrovi Mozolovi 2:6. Z ďalších manažérov z U. S. Steel Košice zasiahol do bojov generálny právny zástupca John F. Wilson, vytvoril pár s bývalým reprezentantom a hráčom ŠKP Košice vo vodnom póle Štefanom Dabrovským. Obaja skončili svoje účinkovanie v skupine. Podobne dopadli v skupinách Jaroslav Parnahaj, ktorého spoluhráčom bol Peter Majer, Juraj Bolf hral netradične s obchodným partnerom Vladimírsom Novolesovsom z Lotyšska a Stanislav Smejkal hral s Mariánom Krajňákom.

V semifinále Bílik s Mozolom podľahli obchodníkom z Rumunska Lucian Harau,Veioral Caciulescu 3:6 a v druhom semifinále Vladimír Stropkovský s Tomášom Bálintom vyhrali nad dvojicou Ladislav Tomaško, Peter Zavacký 6:1. Vo finále potom zdolala herne disponovanejšia dvojica Stropkovský, Bálint dvojicu Harau, Caciulescu 6:2 a vybojovala si cennú trofej.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...