Vyhľadávanie:

Spokojnosť s Dňami otvorených dverí

Spokojnosť s Dňami otvorených dverí

V priebehu mája Centrum pre návštevníkov zorganizovalo Dni otvorených dverí, v rámci ktorých si mohli rodinní príslušníci zamestnancov USSK prezrieť viaceré prevádzky firmy. Mnohí túto možnosť využili, a ako svedčia ich reakcie, s priebehom návštevy boli mimoriadne spokojní. Na adresu firmy prišiel v týchto dňoch ďakovný list od Lenky a Marty Murajdových, v ktorom píšu:

Dňa 21. 5. 2005 sme sa zúčastnili Dňa otvorených dverí, organizovaného pre rodinných príslušníkov zamestnancov spoločnosti. Touto cestou by sme sa radi poďakovali všetkým, ktorí sa podieľali na príprave tejto akcie. Boli sme nesmierne potešení faktom, že nám bolo umožnené vidieť výrobný proces "v priamom prenose," ku ktorému nám zároveň bol poskytnutý aj vysoko profesionálny výklad. Zvlášť výklad Milana Bučka, ktorý nás sprevádzal Studenou valcovňou, bol tak dokonalý, že už dokonalejší si ani nevieme predstaviť. Prezentácia výroného procesu v podaní sympatického pána z radiátorky (bohužiaľ jeho meno sme si nezapamätali) bola nielen poučná, ale aj zábavná. Skutočný bonus na záver! Exkurzia nám umožnila hlbšie si uvedomiť, akú dôležitú a zodpovednú prácu vykonávajú všetci zamestnanci spoločnosti USSK."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...