Vyhľadávanie:

Srdce srdcu

Srdce srdcu

Zbierka na kvalitný anestéziologický prístroj

Štatistiky sú neúprosné. Každý tretí Slovák trpí na niektoré z ochorení srdca. Postihuje nielen starších, ale čoraz viac aj mladých ľudí. Nikdy nevieme, či to nebudeme aj my, alebo niekto z našich blízkych.

Pomôcť Východoslovenskému ústavu srdcových a cievnych chorôb v Košiciach získať kvalitný anestéziologický prístroj, ktorý pomôže pri náročných operáciách, je cieľom zbierky, ktorú vyhlásilo vedenie spoločnosti U. S. Steel Košice v uplynulých dňoch. Na tento ušľachtilý cieľ daruje firma i Nadácia U. S. Steel Košice presne toľko, koľko bude predstavovať výťažok zo zbierky. Pomoc košických oceliarov sa tak strojnásobí. Prispieť môže každý zo zamestnancov USSK a jej dcérskych spoločností, a to 100 korunami, prípadne inou sumou, čo potvrdí svojím podpisom na osobitnom formulári, ktorý bude k dispozícii na každom pracovisku.

Našu solidaritu a humánnosť už ocenilo nejedno zdravotnícke zariadenie v našom meste. Vždy išlo o adresnú a konkrétnu pomoc. Rovnako tomu bude aj teraz. Spoločný dar bude predstaviteľom Východoslovenského ústavu srdcových a cievnych chorôb Košice odovzdaný 12. decembra na slávnostnom benefičnom koncerte v Štátnom divadle Košice.

Viac informácií prinesieme v budúcom čísle Ocele východu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...