Vyhľadávanie:

Štartuje hokejová liga majstrov

Štartuje hokejová liga majstrov

Hokejisti HC Košice odohrajú zajtra prvý prípravný zápas v Martine

Hokejisti HC Košice sa po dovolenkách zišli v pondelok 25. júla 2016 na ľade Crow arény na prvom korčuliarskom tréningu druhej časti letnej prípravy na nový ročník 2016/2017. „Začína nám ďalšia časť prípravy, ku ktorej pristúpime s plnou zodpovednosťou. Pevne verím, že hráči, ktorí k nám prišli, splnia očakávania. My podriadime všetku prácu tomu, aby sme boli úspešní,“ povedal pred prvým tréningom na margo druhej fázy prípravy hlavný tréner HC Košice Rostislav Čada.

Po viac než týždňovej „zaberačke“ na ľade odohrajú hokejisti už zajtra prvý prí­pravný zápas na ľade súpera v Martine. Na budúci týždeň bude ich herný tréningový proces pokračovať ďalšími stretnutiami na domácom ľade, a to v utorok 9. augusta o 17. hodine zápasom so Zvolenom a vo štvrtok 11. augusta si druhý raz v prí­prave zmerajú sily s hokejistami z Martina. Bude to akási ich generálka na blížiace sa súboje so zahraničnými mužstvami v hokejovej Lige majstrov, ktorá odštartuje v utorok 16. augusta. Košičania budú mať výhodu domáceho prostredia. V prvom zápase v skupine sa stretnú o 18.00 hod. so švajčiarskym majstrom SC Bern a v sobotu 20. augusta privítajú o 19.30 hod. opäť v Steel aréne rakúsky tím Black Wings Linz.

V príprave na novú sezónu majú tréneri Rostislav Čada a Marcel Šimurda k dispozícii 26 hráčov, ku ktorým v uplynulom týždni ešte pribudol 26-ročný útočník Tomáš Klíma zo Zvolena. Káder nášho tímu v nastávajúcej sezóne tvoria brankári Miroslav Kopřiva, Vladislav Habal a Dominik Riečický, obrancovia Radek Deyl, Martin Dudáš, Ivan Jankovič, Lukáš Matejka, Christián Michalčin, Branislav Pavúk, Eduard Šedivý, Ondřej Šmach, Jiří Vašíček a útočníci Marek Bartánus, Peter Bartoš, Jiří Bicek, Peter Boltun, Tomáš Hričina, Radim Hruška, Marek Hovorka, Tomáš Klíma, Juraj Milý, Ladislav Nagy, Gabriel Spilar, Jakub Suja, Dávid Šoltés a Tibor Varga.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...