Vyhľadávanie:

Šťastena sa v dvoch prípadoch trafila presne do čierneho

Šťastena sa v dvoch prípadoch trafila presne do čierneho

Odovzdali sme ceny výhercom 8. kola Veľkej súťaže

Dnes si svoje výhry z predchádzajúceho kola prevzali z rúk riaditeľa pre Vonkajšie vzťahy Jána Baču, dvaja výhercovia Miroslav Tvrdoň (na snímke vľavo) a Peter Prislupčák (na snímke vpravo).

Oslovili sme všetkých výhercov a zdá sa, že v tomto žrebovaní sa šťastena, minimálne v dvoch prípadoch,  trafila presne do čierneho.

Veď posúďte:

„Bicykle síce máme, ale juniorské. Chlapci z nich už vyrástli. Rozmýšľali sme preto o ich výmene. Takže výhra poukazu v hodnote 1 000 eur prišla naozaj vhod a v pravej chvíli. Keby som kupoval bicykel pre seba, tak asi už elektrický, ale keďže to bude bicykel pre mladých chlapcov, tak určite klasický.  Táto výhra ma naozaj potešila, do súťaže sa zapájam dlho a už som vlastne ani nečakal, že by som mohol niečo vyhrať,“ povedal Miroslav Tvrdoň, ktorý zároveň prisľúbil, že nám potom určite pošle fotku s novým bicyklom.

Aj radosť ďalšieho výhercu Jána Tomáša, ktorý získava poukaz na nákup elektroniky a bielej techniky v hodnote 500 eur, bola nefalšovaná: „Výhra prišla neuveriteľne vhod. Práve rekonštruujeme celý dom, vrátane kuchyne, ktorá príde na rad v lete. Už presne vieme, čo si za výhru kúpime – bude to sporák a mikrovlnka.“

Ďalší dvaja výhercovia poukazov v hodnote 500 eur, ktoré si môžu uplatniť v predajniach Datart – Rudolf VirostkoPeter Prislupčák sa zatiaľ nerozhodli, čo si za výhru kúpia. Ale..., viete ako to chodí v každej domácnosti. Vždy je treba postupne vymeniť  elektrospotrebiče za novšie, modernejšie a energeticky úspornejšie, takže kupóny určite nenechajú prepadnúť.

 Výherca školy šmyku na okruhu Slovakia Ring Jozef Vereb, na otázku, či sa z výhry teší, odpovedal takto: „Je to super, aspoň sa na staré kolená niečo nové naučím.  Šoférujem od 19. rokov. Pocestujem s manželkou a určite vám potom pošlem aj fotku.“

Permanentku na hokej získala Helena Korfantová  „Na hokej som v minulosti chodila. Ktovie, možno znova začnem. A ak nie, tak poteším syna, ktorý na zápasy HC Košice chodí pravidelne.“ Veľmi podobne reagoval aj ďalší výherca permanentky Rudolf Varga. Aj jeho výhra urobí radosť hlavne synovi, ktorý je hokejovým fanúšikom.

Na svoju kartu UP bude mať 200 eur pripísaných Marek Suchý. Plánuje ich využiť efektívne, na nákup vitamínov, prípadne na vstupenky do dobrého wellness centra.

Chcete rozšíriť rady spokojných výhercov? Stačí k tomu naozaj málo. Len sa zapojiť do ďalšieho kola Veľkej súťaže.

U. S. Steel Košice - 9. kolo Veľkej súťaže 2022 (usske.sk)

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...