Vyhľadávanie:

Staviate dom, či rekonštrujete strechu, prečo nie z nášho plechu

Staviate dom, či rekonštrujete strechu, prečo nie z nášho plechu

Jedným zo spôsobov ako podporiť našu firmu je nakupovať výrobky od našich zákazníkov, ktorí zhodnocujú naše produkty. Jednou z takých firiem je i spoločnosť REGAMET, ktorej zástupcovia  nás navštívili začiatkom tohto týždňa (26.9.). Počas návštevy v našom podniku si prezreli prevádzky Oceliarne (kyslíkové konvertory a zariadenie plynulého odlievania), Teplú valcovňu (TŠP), no najviac sa zaujímali o proces výroby na našej Lakoplastovacej linke. Firma nakupuje a zhodnocuje náš lakoplastovaný materiál, z ktorého vyrába strešné krytiny vrátane príslušenstva.

História spoločnosti sa začala písať v roku 1991 v Mielci.
V roku 1995 spoločnosť začala s výrobou trapézových strešných krytín, a v roku 2003 s výrobou plechových škridlových krytín. Získali mnoho ocenení: Gazela Biznesu, Lider Budowlanego Podkarpacia, Firma Godna Zaufania. Firma nechýba ani v rebríčku Diamenty Forbesa.

Regamet ponúka komplexný servis. Okrem 5 vzorov plechových škridlových krytín, 3 modelov strešných panelov a veľkého množstva trapézových strešných krytín, ponúka i  strešné príslušenstvo a klampiarske doplnky.

Regamet má moderný výrobný závod v poľskom Rzemieni, 26 predajných miest spoločnosti v juhovýchodnom Poľsku, rozsiahlu veľkoobchodnú sieť a obchodných zahraničných partnerov na Slovensku a v Českej republike.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...