Vyhľadávanie:

Štipendiá pre talentovaných študentov aj v tomto akademickom roku

Štipendiá pre talentovaných študentov aj v tomto akademickom roku

Bude to už dvadsať rokov čo spoločnosť U. S. Steel Košice podporuje v rámci svojho Štipendijného programu talentovaných študentov v štúdiu na domácich i zahraničných vysokých školách a univerzitách. Sú medzi nimi nielen mladí nadaní ľudia zo sociálne znevýhodneného prostredia, ale už šestnásty rok aj úspešné deti zamestnancov košickej oceliarne. Od čias existencie tohto programu firma do akademického roka 2022/2023 poskytla dovedna 458 štipendií. Mladí ľudia v nejednom prípade oplácajú podanie pomocnej ruky pri financovaní svojho štúdia zapájaním sa do rôznorodých charitatívnych aktivít v oblasti svojich záujmov, ale tiež na podujatiach firmy na podporu komunity, vrátane jej dobrovoľníckych dní.

V novom akademickom roku 2023/2024, ktorý sa začal len v uplynulých dňoch, získa štipendium v zmysle platných kritérií dovedna 28 študentov, čím sa počet doteraz priznaných štipendií zvyšuje na 490. Sú medzi nimi predovšetkým budúci informatici, elektrotechnici, environmentalisti, strojári, či technológovia.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...