Vyhľadávanie:

Štipendijný program spoločnosti U. S. Steel Košice pokračuje

Štipendijný program spoločnosti U. S. Steel Košice pokračuje

Prihlášky najneskôr do konca augusta

Už vyše dvestoštyridsať štipendií udelila od roku 2004 spoločnosť U. S. Steel Košice talentovaným deťom svojich zamestnancov a študentom zo sociálne znevýhodneného prostredia a podporila ich tak v štúdiu na vysokých školách a univerzitách. Dobrou správou je, že firma v štipendijnom programe pokračuje aj v nastávajúcom akademickom roku.

"Spoločnosť U. S. Steel Košice podporí v rámci firemného štipendijného programu vybraných študentov v ich dennej príprave na budúce povolanie sumou maximálne do výšky dvetisíc eur, a to v závislosti od toho, či navštevujú školu v mieste svojho bydliska, inde na Slovensku, alebo v zahraničí," uviedla Ľubomíra Šoltésová z útvaru Riaditeľa pre vonkajšie vzťahy. "Podmienky udelenia štipendia sa nemenia. K rozhodujúcim patrí študijný prospech, ktorý by v každom akademickom roku nemal presiahnuť priemer 1,8. U novoprijatých študentov na vysoké školy sa posudzujú výsledky z posledného roka na strednej škole a z maturitnej skúšky. V prípade detí zamestnancov spoločnosti budú uprednostnení študenti technických smerov. Ak študujú iné odbory tak vtedy, keď dosahujú vynikajúce úspechy v medzinárodných súťažiach alebo pôjde o mimoriadne osobné zdravotné alebo rodinné okolnosti."

Žiadosti o udelenie štipendia v akademickom roku už firma prijíma. Poslať ich treba čím skôr, keďže sa posudzujú priebežne a poslednou podmienkou je absolvovanie osobného pohovoru. Uzávierka je 31. augusta 2014.

Viac podrobností na http://www.usske.sk/students/stip-s.htm.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...