Vyhľadávanie:

Stretnutie s hokejovými fan klubmi

Stretnutie s hokejovými fan klubmi

V piatok, 16. októbra, sa v sieni slávy hokejového klubu HC Košice uskutočnilo stretnutie predstaviteľov klubu a U. S. Steel Košice so zástupcami fan klubov košického tímu. Prezident HC Košice Miroslav Kiraľvarga sa poďakoval členom fan klubov za doterajšiu priazeň, podporu a výdatné povzbudzovanie na extraligových zápasoch doma i vonku.

Vyjadril tiež presvedčenie, že to tak bude aj v tejto sezóne, že naši fanúšikovia budú naďalej hnacím motorom hráčov na ľade a vytvoria im také prostredie, aby pri zápasoch cítili silnú podporu. Fanúšikom budú úspešnú sezónu pripomínať dresy s ich menami, ktoré im venoval hokejový klub. V rovnakých získali Košičania majstrovský titul a obliekajú si ich aj v novej sezóne. Do družnej debaty sa okrem prezidenta USSK Georgea F. Babcoka zapojili aj tréner mužstva Rostislav Čada, generálny manažér HC Košice Juraj Bakoš a člen výkonného výboru klubu Juraj Mondík.

Prezident oceliarskej spoločnosti vyzdvihol prácu košických hutníkov počas celej existencie firmy, ktorá prispela k rozvoju regiónu. Ocenil tiež históriu a úspechy košického hokeja, ktoré hokejisti metropoly východu za svojej éry dosiahli, ako aj vzostup ďalších športových klubov. Podporil tiež myšlienku odohrať niekoľko majstrovských zápasov nášho majstra v retro dresoch. Na veľa otázok súvisiacich s doterajšími výkonmi mužstva, jednotlivých hráčov i možností ďalšieho posilnenia majstrovského tímu HC Košice, odpovedal tiež tréner R. Čada.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...