Vyhľadávanie:

Stromčeky prianí priťahujú záujem

Stromčeky prianí priťahujú záujem

V pondelok ráno 21. novembra manželka prezidenta USSK Susan Lohrová rozvešala spolu so svojimi pomocníčkami z radov zamestnankýň firmy na stromčeky prianí lístočky s konkrétnymi, malými, finančne nenáročnými, želaniami detí z konkrétnych detských domovov vo východoslovenskom regióne.

Deti si želajú také darčeky ako napríklad knihy, hračky, kozmetiku, skladačky, drobné ošatenie, lopty, stolnotenisové rakety a pod. Stromčeky prianí sa nachádzajú na štyroch miestach vo firme (v závodnej jedálni vo vstupnom areáli, na hlavnej vrátnici č. 2, vo vstupnej hale hlavnej administratívnej budovy vo vstupnom areáli a v závodnej jedálni ÚMD 1500). Darčeky sa budú zbierať do 2. decembra na dvoch zberných miestach (v budove Vonkajších vzťahov vo vstupnom areáli a v Košiciach v Klube dôchodcov OZ Jeseň života v Kosile na Triede SNP. Na všetkých štyroch stromčekoch prianí je rozvešaných okolo tisíc lístočkov so želaniami opustených detí.

Zvesením lístočka zo stromčeka prianí a zakúpením malého darčeka môžete tak spríjemniť vianočné sviatky niektorému z detí, ku ktorým osud nebol veľmi štedrý. Ako Oceľ východu informovali dievčatá pri stromčekoch prianí, železiari aj tentoraz prejavujú svoju povestnú šľachetnosť a nejeden z nich si so sebou už zobral lístok a doniesol kúpený darček na zberné miesto, aby splnil isté malé želanie...

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...