Vyhľadávanie:

Študenti, môžete sa hlásiť!

Študenti, môžete sa hlásiť!

Letná stáž v U. S. Steel Košice

Príležitosť zapojiť sa do výrobných a riadiacich činností a získať základné vodcovské znalosti a zručnosti, ktoré nie sú súčasťou štúdia na univerzite či vysokej škole, ponúka študentom prostredníctvom letnej stáže aj v tomto roku spoločnosť U. S. Steel Košice. Aj keď do leta je ešte ďaleko, mladým ľuďom ostávajú iba necelé dva mesiace na to, aby stihli začiatok výberového konania.
Firma hľadá študentov, ktorí v tomto roku ukončia 4. ročník univerzity alebo vysokej školy, najmä v študijných odboroch hutníctvo, strojárstvo či elektrotechnika. Od záujemcov o účasť na 8. ročníku letnej stáže očakáva znalosť anglického jazyka slovom i písmom, ovládanie PC, flexibilitu a dodržiavanie etických zásad. Životopis v slovenčine i angličtine treba zaslať do 27. februára 2009. Nasledovať bude test z anglického jazyka, ktorý sa uskutoční do 30. marca tohto roku a do 15. júna ešte ústny pohovor.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...