Vyhľadávanie:

Súťaž receptov: Vianočná kapustnica

Súťaž receptov: Vianočná kapustnica

S klobásou? S hubami? S údeným mäsom?  So smotanou? Bezmäsitá? Aká je tá, ktorá bude 24. decembra rozvoniavať vo vašom domove? Reč je samozrejme o kapustnici.

Recepty na jej prípravu sú rôzne. V každom regióne, meste, rodine i domácnosti. Hádam jediné, čo majú všetky spoločné, je kyslá kapusta.

Je vaša kapustnica tá „naj“? Chcete sa s nami podeliť o svoj recept?  Neváhajte a určite nám ho pošlite.

Vyhlasujeme totiž súťaž, ktorú sme nazvali, ako inak, Vianočná kapustnica.

Ako bude súťaž prebiehať?

Do 11. decembra budeme zbierať vaše recepty. Potom sa šéfkuchár Delirestu František Sedlák stretne so svojimi kolegami a vyberú jeden, ten najzaujímavejší recept. Po následnej konzultácii s autorom receptu túto kapustnicu uvaria a bude sa ako špecialita podávať vo všetkých jedálňach 18. decembra. A to pod menom autora. Napríklad, kebyže si vyberú môj recept, 18. decembra si budete môcť dať na obed  Vianočnú kapustnicu podľa Ivety Falatovej

Okrem autora víťazného receptu pozveme ešte ďalších štyroch, ktorých vyžrebujeme,  na malú ochutnávku tejto kapustnice do Repre reštaurácie dňa 18. decembra. Všetci  piati  dostanú skvelé darčeky / darčeková koše, ktoré venuje spoločnosť Tauris a predstavil nám ich Ivan Treľo z Tauris GROUP: „Keďže tradičná kapustnica sa varí z poctivých domácich surovín a výrobkov, preto aj my venujeme naše výrobky, ktoré sú vyrobené poctivou prácou z najkvalitnejších surovín a zaúdené studeným dymom na bukovom dreve. Navyše všetky mäsové suroviny pochádzajú z našej vlastnej rozrábky a spracovávajú sa v štyroch výrobných prevádzkach na Slovensku – v Rimavskej Sobote, Mojmírovciach, Spišskej Novej Vsi a Košiciach. K Vianociam patrí neodmysliteľne aj ryba, a preto naše rybky z prevádzky RYBA Košice nebudú takisto chýbať v darčekových košoch. Okrem filé, budú v špeciálnych chladiacich taškách aj naše šaláty (zemiakový šalát, novinky a samozrejme naša ikonická treska). Veríme, že naše výrobky potešia výhercov a ich chuťové poháriky rovnako dobre ako uvarená kapustnica

Tak neváhajte, už sa na recepty na tú „vašu“ kapustnicu veľmi tešíme. Posielajte ich na adresu: ifalatova@sk.uss.com do pondelka 11. decembra.  Popoludní potom zverejníme autora víťazného receptu a mená ďalších štyroch ocenených.

Foto: freepik.com

 

 

 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...