Vyhľadávanie:

Tábory pre deti v atraktívnom prostredí

Tábory pre deti v atraktívnom prostredí

Kam cez letné prázdniny?

Do začiatku letných prázdnin síce ešte chýbajú tri mesiace, no už teraz mnohí z rodičov rozmýšľajú nad tým, kde a ako strávia ich ratolesti chvíle voľna. Spoločnosť U. S. Steel Košice aj v tomto roku pripravila pre deti svojich zamestnancov ponuku táborov, ktoré sú situované v zdravom prírodnom prostredí. Bohatý program plný hier a zábavy pod vedením skúsených inštruktorov určite splní očakávania chlapcov a dievčat.

"Letné tábory, určené pre deti našich zamestnancov vo veku od 8 do 13 rokov, organizujeme v tomto roku na viacerých pobytových miestach," informoval nás vedúci odboru sociálna politika a kolektívne vzťahy Gabriel Kádár.

"Od 7. júla do 16. júla sme pre deti pripravili tábor v Dobšinej v chate pod vrchom Radzim. Ďalším miestom, kde môžu školáci stráviť časť prázdnin od 28. júla do 7. augusta sú Tatranské Mlynčeky, konkrétne škola v prírode Ludovíta Kukorelliho. Tábor plný strašidiel, pokladov a atrakcií je pripravený v Bojniciach - v chate Stálica, a to v dvoch turnusoch - od 19. do 30. júla a od 19. do 30. augusta. A nakoniec, tiež v dvoch termínoch, a to od 14. do 27. júla a od 27. júla do 9. augusta, privíta deti hutníkov tábor v Kysaku - Brezí."

Ako Gabriel Kádár dodáva, na jedno dieťa a pobyt prispieva zamestnávateľ z prostriedkov sociálneho fondu sumou 2300 korún. Podrobnejšie informácie sú zamestnancom k dispozícii na intranetovej stránke Sociálna politika, resp. u zamestnancov útvaru Personálny servis a vzdelávanie. O poskytnutie príspevku treba požiadať na osobitnom formulári na príslušnom útvare Personálneho servisu a vzdelávania, resp. prostredníctvom INTRANETU. Pri výbere sa bude zohľadňovať dĺžka odpracovaných rokov rodiča, účasť žiadateľa (rodiča) na iných aktivitách hradených zo sociálneho fondu a taktiež, kedy absolvovalo dieťa naposledy pobyt v tábore. Výber sa uskutoční 1. júna tohto roku. O výsledku budú všetci žiadatelia informovaní prostredníctvom príslušných oddelení útvaru Personálny servis a vzdelávanie.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...