Vyhľadávanie:

Tajomná Levoča prilákala stovky turistov

Tajomná Levoča prilákala stovky turistov

Fantastická svetelná a laserová show doplnená o nádherný ohňostroj, výborná hudba, kvalitní interpreti a stovky turistov. Takto vyzeral piatkový večer v jednom z najkrajších historických mestečiek Slovenska - Levoči.

Tajomná Levoča bolo podujatie, ktorým vyvrcholil šiesty ročník Dní majstra Pavla. Večernej show predchádzal Karpatský remeselný trh. Námestie Majstra Pavla bolo po celý deň plné stánkov, v ktorých ponúkali svoje výrobky remeselníci zo Slovenska, Čiech a Poľska. Na hlavnom pódiu sa počas večerného predstavenia vystriedali Szidi Tobias, tanečná skupina Merlin, Ján Berky - Mrenica a Diabolské husle, ktorí zožali neuveriteľný aplauz. Program potom pokračoval koncertmi v komornejšej atmosfére v miestnych chrámoch a kostoloch. Hádam najväčší záujem bol o vystúpenie Mariána Vargu a Jozefa Luptáka v Chráme sv. Jakuba. Program tohtoročného festivalu Dni Majstra Pavla bol v porovnaní s predošlými ročníkmi omnoho bohatší. Do Levoče prilákal stovky návštevníkov. Tých potešila aj skutočnosť, že sa toto krásne mestečko usiluje o zápis do zoznamu svetového kultúrneho dedičstva UNESCO.

Podujatie, na ktorom sa zúčastnili aj manažéri USSK, podporila aj naša spoločnosť.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...