Vyhľadávanie:

Tatranské impresie

Tatranské impresie

Výstava fotografií Františka Koncza z DZ Energetika USSK

Krajské osvetové stredisko v Košiciach (KOS) pozýva milovníkov umeleckej fotografie a tatranskej prírody na výstavu Františka Koncza pod názvom Tatranské impresie. Vernisáž výstavy fotografií sa uskutoční dňa 25. augusta o 16.30 hod. v priestoroch Galérie KOS na Hviezdoslavovej 7. František Koncz sa po maturite zamestnal v U. S. Steel Košice, kde pracuje dodnes v divíznom závode Energetika. Fotografovaniu sa aktívne venuje od roku 1993.

Keďže je zanieteným turistom a vo voľných chvíľach sa rád túla po Slovensku, spočiatku sa zameriaval hlavne na fotografovanie prírody. V súčasnosti sa venuje aj portrétnej fotografii a okrajovo aktu. Svojimi snímkami prispieval do kalendárov a do časopisov ako Krásy Slovenska, Enviromagazín a Cestovateľ. Zúčastnil sa niektorých fotografických súťaží v Čechách a na Slovensku (Strom, Fotosúťaže USSK), z ktorých si odniesol niekoľko ocenení. Výstava Tatranské impresie je autorova prvá samostatná výstava. Návštevníci si ju majú možnosť pozrieť do 19. septembra.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...