Vyhľadávanie:

Titul obhajujú Vysoké pece

Titul obhajujú Vysoké pece

V utorok 10. mája odštartuje dlhodobý futbalový turnaj o majstra U. S. Steel Košice pre rok 2011

V máji sa už tradične, v rámci XXI. ročníka letnej olympiády U. S. Steel Košice, uskutoční futbalový šampionát o majstra a Putovný pohár prezidenta spoločnosti USSK. Prihlásilo sa desať mužstiev, ktoré organizátori vyžrebovali do troch skupín. V A skupine budú hrať Vulkmont, Doprava, Zušľachťovne a obalová vetva a obhajca vlaňajšieho prvenstva futbalisti z Vysokých pecí. V B skupine si sily zmerajú Technológia, Vedenie a Energetika, C skupinu tvoria Koksovňa, Studená valcovňa a Teplá valcovňa.

V skupinách sa bude hrať systémom každý s každým na štadióne Technickej univerzity na Watsonovej ulici v Košiciach. Z A skupiny postúpia do semifinále prvé dva tímy a z ostatných dvoch skupín B a C iba víťazné mužstvá. V skupinách sa bude hrať 2 x 30 minút s päťminútovou prestávkou. Za jednotlivé celky môžu hrať len kmeňoví zamestnanci príslušného divízneho závodu a vedenia spoločnosti, ktorí sú uvedení na súpiske.

Dlhodobý turnaj sa začína v utorok 10. mája o 15.30 hod. úvodným zápasom Doprava - Zušľachťovne a obalová vetva. O 16.45 hod. sa stretnú Vulkmont - Vysoké pece a o 18. hodine budú hrať Koksovňa - Studená valcovňa. Posledné stretnutia v skupinách by sa mali odohrať v pondelok 23. mája. V piatok 27. mája budú na programe semifinálové zápasy, v ktorých sa stretnú víťaz zo skupiny A s víťazom skupiny B, teda 1A - 1B. V druhom stretnutí budú hrať druhý zo skupiny A s víťazom skupiny C, čiže 2A - 1C. Víťazi budú potom hrať v utorok 31. mája 2011 vo finále so začiatkom o 17. hodine a porazené celky sa v ten istý deň stretnú o 15.30 hod. v boji o 3. miesto.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...