Vyhľadávanie:

Titul Podnikové médium roka 2013 patrí Oceli východu

Titul Podnikové médium roka 2013 patrí Oceli východu

Podnikové noviny spoločnosti U. S. Steel Košice Oceľ východu naplno zabodovali v jedenástom ročníku prestížnej súťaže komunikácie korporačných médií Podnikové médium roka 2013, ktorú vyhlásili Klub podnikových médií a Slovenský syndikát novinárov. Na slávnostnom vyhodnotení súťaže, ktoré sa uskutočnilo 20. mája 2014 v štúdiu Olympia Divadla Nová scéna v Bratislave, im udelili v kategórii Podnikové noviny prvé miesto. Rozhodla o tom šesťčlenná porota zložená z novinárov, zástupcov PR agentúr a mediálnych poradcov. Titul Podnikové médium roka získala Oceľ východu už po šiesty raz, tri razy v súťaži obsadila druhú priečku a dva razy tretiu, vlani k úspechom pribudla špeciálna cena Podnikové médium desaťročia.

Riaditeľka súťaže Monika Kozelová vyzdvihla dôležitosť podnikových médií, ktoré prinášajú osoh tak vydavateľovi, ako i čitateľovi a prispievajú k zvyšovaniu korporačnej komunikácie, a označila aktuálny ročník súťaže za rok nováčikov a kvality. "Úloha poroty bola aj preto pri posudzovaní komplexnej vyváženosti médií a ich zásahu na čitateľov naozaj veľmi ťažká," konštatovala pred udeľovaním ocenení. V jedenástom ročníku súťaže sa o ne usilovali tvorcovia podnikových médií spolu s vydavateľmi v deviatich kategóriách, a to Podnikové noviny, Podnikový magazín - interná komunikácia, Podnikový magazín - externá komunikácia, elektronické médiá a audiovizuálna prezentácia, WWW stránky a intranet, Printové médiá neziskových, rozpočtových a štátnych organizácií, Podniková brožúra, Podnikový kalendár a Voľné formy.

Certifikát umožňuje Oceli východu používať titul Podnikové médium roka 2013 ako najlepšie podnikové médium v kategórii Podnikové noviny do 20. mája 2015.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...