Vyhľadávanie:

Turnaj mladých odborárov

Turnaj mladých odborárov

Na futbalovom ihrisku s umelým povrchom v areáli Základnej školy na Starozagorskej ulici Sídliska KVP v Košiciach sa konal 2. ročník futbalového turnaja Rady mladých Odborového zväzu METALURG. Štartovať mohli len mladí zamestnanci U. S. Steel Košice do 40 rokov, ktorí sú členmi odborového zväzu. Do turnaja sa prihlásilo osem mužstiev, ktoré organizátori vyžrebovali do dvoch skupín. V nich sa hralo systémom každý s každým, prvé dva celky zo skupín postúpili do semifinále.

Víťazi semifinálových zápasov Koksovňa a Teplá valcovňa sa potom stretli vo finále. Cennú trofej si vybojovali futbalisti z Teplej valcovne, ktorí zdolali koksárov 5:2. V stretnutí o 3. miesto Doprava vysoko zvíťazila nad tímom z OBAL-SERVISU 7:2. Po skončení turnaja organizátori vyhodnotili a odmenili najlepších hráčov. Za najlepšieho brankára vyhlásili Blažeja Migasa z Koksovne, najlepším hráčom sa stal Jozef Kočiš z OBAL-SERVISU a cenu pre najlepšieho strelca prevzal Dionýz Tobák z Teplej valcovne, ktorý strelil 18 gólov.

Po turnaji nám tréner a manažér víťazného mužstva z TVa Jozef Fotta povedal: "Vlani sa úvodný ročník tohto mládežníckeho turnaja konal v novembri v hale Cassosport. V tomto roku sa hralo za priaznivejších podmienok na otvorenom ihrisku s umelým trávnikom a myslím si, že to bola dobrá voľba odohrať turnaj v lete. Zišla sa tu silná konkurencia, my sme ani raz nezaváhali. Chlapci obhajovali vlaňajšie prvenstvo a po dobrej kolektívnej hre si tento úspech zopakovali."

Účastníci futbalového turnaja mladých odborárov sa zhodli na tom, že to bol deň plný zábavy, športových zážitkov a stretnutí s priateľmi, čo si všetci pochvaľovali. Zároveň konštatovali, že podobne ako iné športové či kultúrne akcie, ktoré členovia výboru Rady mladých OZ METALURG organizačne pripravili, sa tento turnaj vydaril.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...