Vyhľadávanie:

Turnaj v bowlingu

Turnaj v bowlingu

V Bowling-Spote na štadióne Lokomotívy Košice sa v piatok 30. apríla konal 4. ročník turnaja v bowlingu za účasti 63 členov odborovej organizácie z Dopravy. O cenné trofeje a o Pohár predsedu ZO OZ KOVO DZ Doprava bojovali nielen jednotlivci v kategóriách mužov a žien, ale i trojčlenné zmiešané družstvá. U mužov zvíťazil a vlaňajšie prvenstvo v tomto turnaji obhájil Ján Šlauka z Údržby tratí, na 2. mieste sa umiestnil Slavomír Číra z Cestnej dopravy a na 3. mieste skončil Peter Valčiš z Údržby tratí. V kategórii žien si najlepšie počínala Eva Ulmannová z Údržby vozňov, na druhej priečke skončila Daniela Hrehová z Vedenia a tretie miesto obsadila Edita Šlauková z Cestnej dopravy.

V kategórii družstiev si prvenstvo vybojovala trojica Marián Schuster, Peter Valčiš a Pankrác Bederka z Údržby tratí. Na 2. mieste skončili Eva Ulmannová, Anton Hurka a Tibor Popovič z Údržby vozňov a 3. miesto patrilo tímu ZO OZ KOVO, ktoré hralo v zložení Ján Šlauka, Veronika Hudáková a Ján Radik.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...