Vyhľadávanie:

Tvoja šanca hrať!

Tvoja šanca hrať!

Spoločnosť U. S. Steel Košice podporí okrem mladých hokejistov aj mladé basketbalistky

V nedeľu 28. mája 2006 na oslavách Medzinárodného dňa detí vyhlásila spoločnosť U. S. Steel Košice program podpory mladých hokejistov. V nedeľu 18. júna 2006 na podujatí U. S. Steel Street Basket v košickej Steel Aréne prezident USSK David H. Lohr oznámil, že spoločnosť U. S. Steel Košice rozširuje svoj program podpory aj pre mladé basketbalistky, ktorý bude realizovať v spolupráci s basketbalovými klubmi.

USSK tak v rámci podpory mládeže poskytne rovnakú šancu a príležitosť rozvíjať svoj talent popri športovo nadaným mladým hokejistom aj mladým basketbalistkám zo sociálne znevýhodnených rodín, ktoré sa nemohli rozvíjať iba preto, že náklady na financovanie športových aktivít sú pre ich rodiny veľmi zaťažujúce. Spoločnosť U. S. Steel Košice tak dáva rovnakú príležitosť všetkým talentom, bez ohľadu na ich sociálne zázemie. Konkrétnym prejavom poskytnutia rovností šancí sú zo strany USSK práve tieto dva projekty pre mladých hokejistov a mladé basketbalistiky. Využite teda túto skvelú možnosť rozvíjať svoj športový talent, ktorú vám v rámci rovností šancí poskytuje U. S. Steel Košice.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...