Vyhľadávanie:

U. S. Steel Košice na veľtrhu v Poznani

U. S. Steel Košice na veľtrhu v Poznani

U. S. Steel Košice sa aj tohto roku prezentovala na Medzinárodnom veľtrhu hutníctva, strojárstva a technológií METALFORUM 2006, ktorý sa v dňoch 19. - 22. júna uskutočnil v Poznani v Poľsku. V expozícii oceliarskej spoločnosti sa predstavila aj firma Refrako. Na veľtrhu sa zúčastnilo približne tisíc dvesto vystavovateľov z dvadsiatich deviatich krajín sveta.

Obchodníci absolvovali rad rokovaní s potenciálnymi zákazníkmi a obchodnými partnermi, s ktorými sa stretli aj na už piatom ročníku Coctail Party. Zástupcovia našej spoločnosti prostredníctvom Milana Malíka, riaditeľa pre predaj Poľsko, vyzdvihli doterajšiu spoluprácu s poľskými klientmi a prediskutovali rad otázok súvisiacich s obchodnými transakciami. Našu účasť na veľtrhu hodnotili kladne zákazníci a za prínos ju považujú aj obchodníci.

"Poľsko pokladáme za svoj domáci trh spolu s ostatnými krajinami Vyšehradskej štvorky a predstavuje druhý najväčší teritoriálny trh z hľadiska predaja plochých valcovaných výrobkov z produkcie U. S. Steel Košice," uviedol manažér marketingu Pavol Gajdoš. "Tento trh je vysoko konkurenčný a po očakávanom spojení firiem Mittal Steel a Arcelor, ktoré sú našimi hlavnými konkurentmi na poľskom trhu, sa konkurencia môže ešte priostriť. Preto treba venovať marketingovým aktivitám patričnú pozornosť. Účasť U. S. Steel Košice na poznanskom veľtrhu splnila náročné kritériá pre efektívnu marketingovú komunikáciu."

"Tradičné stretnutie s poľskými zákazníkmi," dodal riaditeľ pre predaj Poľsko Milan Malík, "sme využili na poďakovanie sa za úspešnú spoluprácu. Podľa trendu predaja plochých valcovaných výrobkov na poľské teritórium v prvom polroku tohto roku možno reálne očakávať, že objem predaja bude v porovnaní s rekordným rokom 2005, väčší."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...