Vyhľadávanie:

Udržateľná doprava - anketa

Udržateľná doprava - anketa

Európsky týždeň mobility sa blíži... 
a my sa chceme témou udržateľná doprava, aj s Vašou pomocou, intenzívnejšie zaoberať  

Ako už tradične, aj tento rok sa bude v termíne 16.-22. septembra konať Európsky týždeň mobility. Túto kampaň zastrešuje Európska komisia a jej cieľom je podpora udržateľnej mestskej mobility. Kampaň sa zameriava na európske miestne orgány a už od roku 2002 sa snaží o zmenu správania v prospech aktívnej mobility a verejnej dopravy. Hlavnou témou tohto ročníka bude lepšia dostupnosť s mottom Cestujme zodpovedne

Ako firma, ktorá sa proaktívne venuje téme udržateľnosti, U. S. Steel Košice plne podporuje ciele Európskeho týždňa mobility. V súvislosti s touto kampaňou sa chceme sústrediť na mobilitu našich zamestnancov v kontexte dochádzania do práce.  

Napriek tomu, že verejná doprava sa často vníma ako synonymum udržateľnej mestskej mobility, nie je to jediná možnosť. K dispozícii sú aj iné dopravné riešenia, ako napr. carsharing alebo využívanie zdieľaných bicyklov a skútrov. Ako do práce cestujete Vy? Aké sú Vaše skúsenosti? Čo pri rozhodovaní hrá najväčšiu rolu? Ste ochotný niečo meniť? Čo by mohlo byť motiváciou?

Touto formou by sme Vás chceli poprosiť o vyplnenie krátkeho dotazníka, na základe ktorého budeme ďalej vyhodnocovať potrebné kroky na ceste k udržateľnejšej mobilite. 

https://forms.office.com/r/VETkYvLqYB

Veľký obdiv patrí  kolegom, ktorí už teraz do práce prichádzajú s využitím MHD, bicykla, motorky, či zdieľaním jedného dopravného prostriedku. Máme dokonca takých, ktorí sa rozhodli dopravovať sa do práce len vďaka svojim nohám a beh sa pre nich stal životným štýlom  

Udržateľný prístup voči prírode, prostrediu, a komunite začína na individuálnej báze - je to na každom z nás.  

Preto Vám už vopred veľmi pekne ďakujeme za Váš čas.

Váš ESG / SUSTAINABILITY tím

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...