Vyhľadávanie:

Uskutočnili sa ôsme Dni dobrovoľníkov - U. S. Steel pre Košice 2014

Uskutočnili sa ôsme Dni dobrovoľníkov - U. S. Steel pre Košice 2014

Päťsto párov pracovitých rúk zamestnancov U. S. Steel Košice, jej dcérskych spoločností, partnerských inštitúcií a štipendistov košickej oceliarne sa zapojilo do ôsmeho ročníka Dní dobrovoľníkov - U. S. Steel pre Košice, ktorý sa v réžii tímu útvaru riaditeľa pre vonkajšie vzťahy uskutočnil v piatok 16. mája a v sobotu 17. mája 2014. V čase svojho osobného voľna prišli podporiť jedenásť neziskových organizácií, ako sa už stalo zvykom, ľudia rôznych profesií, mnohí aj so svojimi blízkymi, na brigádach nechýbali ani odborári, manažéri a prezident firmy George F. Babcoke s manželkou Kathleen.

Na všetkých miestach pracovali skutočne s nasadením spoločne s ostatnými v sobotu aj tí, ktorí sa deň predtým zapojili do Hutníckej kvapky krvi alebo do zbierky oblečenia, obuvi a ďalších domácich potrieb pre charitné a neziskové organizácie. Dobrú robotu brigádnikov si pochvaľujú v Autistickom centre Rubikon v Myslave, v botanickej i zoologickej záhrade, na Detskej historickej železnici, v detskom domove na Hurbanovej ulici v Košiciach, v dennom stacionári Forresta Gumpa či v Únii vzájomnej pomoci ľudí a psov. Reportáže z jednotlivých brigád prinášame v tomto vydaní Ocele východu na stranách deväť až šestnásť.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...