Vyhľadávanie:

Už o dvadsaťtri dní

Už o dvadsaťtri dní

V Medzeve si rodiny železiarov zašportujú, urobia niečo pre svoje zdravie, aj sa dobre zabavia

Tohtoročné podujatie Rodiny športujú, sľubujú organizátori, bude v sobotu 16. augusta 2014 nielen o zápolení vo futbale, volejbale, hádzaní šípkami, stolnom tenise a kolkoch. Okrem rôznych zábavných súťaží a atrakcií pre deti, o ktorých sme už informovali, je pre veľkých i malých pripravená aj ďalšia, už osvedčená, aktivita.

"Záujemcovia dostanú príležitosť získať v špeciálnom stane základné informácie o svojom zdravotnom stave. Odborníci v ňom budú merať krvný tlak, pomocou pulzného oxymetra posúdia funkcie dýchania, zmerajú BMI, telesný tuk, svalovinu a orgánový tuk v tele, fajčiarom odhalia obsah CO2 v pľúcach a poskytnú aj masáž svetelnou terapiou pomocou biolampy Bioptron. K dispozícii bude aj kvantový rezonančný magnetický analyzátor, ktorý vykonáva komplexné vyšetrenie ľudského tela a ktorý dokáže rozpoznať zdravotné problémy ešte pred viditeľnými príznakmi a známkami ochorenia. Po ukončení testu na tomto prístroji možno získať takmer štyridsať správ o zdraví a viac než dvestošesťdesiat podrobných analýz," priblížila ponuku Marianna Belušková z útvaru Riaditeľa pre vonkajšie vzťahy.

Postarané bude, samozrejme, aj o hladné žalúdky. Účastníci podujatia si určite pochutia na dobrom guláši, palacinkách, grilovaných dobrotách, deti aj na zmrzline. Počas celej akcie bude zabezpečený pitný režim, neobmedzene aj káva a čaj.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...