Vyhľadávanie:

Už tento piatok finále TALENT NIGHT 2005

Už tento piatok finále TALENT NIGHT 2005

Finálový večer TALENT NIGHT je už predo dvermi. Uskutoční sa už tento piatok 2. septembra v Štátnom divadle Košice, kde okrem finalistov vystúpia ďalší predstavitelia šoubiznisu. Súbežne na Hlavnej bude prebiehať veľkolepá show, kde okrem kultúrneho programu bude pre divákov pripravená veľká súťaž o super ceny. Žrebovanie sa uskutoční o 18.30 hod. na Hlavnej ulici, záver podujatia bude patriť ohňostroju. Ak máte záujem vyhrať niektorú z cien, stačí ak vystrihnete kupón do žrebovania o super ceny, uverejňujeme ho na 7. strane dnešného vydania Ocele východu, a vhodíte ho v piatok 2. septembra medzi 16.00 a 18.00 hod. do žrebovacieho bubna na Hlavnej ulici pri javisku pri soche Immaculata.

A koho uvidíme vo finále TALENT NIGHT 2005? V kategórii spev Jozefa Hruškociho, Moniku Mihaľovú a Annu Mižičovú, v kategórii tanec Patríciu Prnovú a Mariána Siváka, Bodies a Hviezdičku. Medzi hudobnými skupinami budú o prvenstvo bojovať Dilemma, Arrived message a Podfuck.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...