Vyhľadávanie:

Už tento piatok U. S. Steel Talent Night

Už tento piatok U. S. Steel Talent Night

Už zajtra, 3. septembra, sa uskutoční U. S. Steel Talent Night 2004. Súťaž mladých spevákov, hudobných skupín i tanečníkov dáva príležitosť talentom ako upútať pozornosť verejnosti. Finále sa uskutoční v Štátnom divadle Košice. Sprievodným podujatím bude vystúpenie populárnych hudobných skupín a samozrejme i finalistov súťaže na Hlavnej ulici, kde sú pre Košičanov v tombole pripravené hodnotné ceny.

Program podujatia a kupón do súťaže o super ceny nájdete v dnešnej Oceli východu na 4. strane. Kupóny sa budú rozdávať v piatok aj na Hlavnej od 13.00 hod. Vypísaný kupón vhoďte v piatok do žrebovacieho bubna pri pódiu na Hlavnej ulici počas programu Talent Night najneskôr do 18.00 hod. V čase od 18.30 sa na pódiu budú kupóny žrebovať.

Cenami prispeli U. S. Steel Košice, Mistella, Hotel Hrabina, HC Košice, TeniSta s r.o., Citigroup, Hypernova, ING Bank a Hecket MultiServ.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...