Vyhľadávanie:

V extralige reprezentačná prestávka

V extralige reprezentačná prestávka

Hokej
Jediným nominovaným hráčom HC Košice do širšieho kádra na turnaj Loto Cup bol
Ľubomír Sabol.

Do druhej polovice základnej časti hokejovej extraligy vykročili hokejisti HC Košice domácou prehrou so Slovanom 1:4. Na tento neúspešný štart však rýchlo zabudli, pretože v ďalších troch stretnutiach v rýchlom slede za sebou získali sedem bodov za dve víťazstvá doma s Nitrou 3:1, v Martine 7:2 a doma so Žilinou 3:3.

Najmä v súboji so Žilinou nepotvrdili skvelý triumf pred televíznymi kamerami v Martine. Bolo vidieť, že sú trochu unavení, veď hrali vlastne bez oddychu v sobotu i v nedeľu, čo bolo z hľadiska fyzickej i psychickej záťaže veľmi náročné. Po tomto súboji sa hokejisti HC predstavili v 32. kole na ľade vo Zvolene, kde prehrali 0:2.

V ďalšom kole doma po dramatickom súboji tesne zdolali Poprad 4:3 a tento rok zakončili treťou prehrou v štvrtej šestine základnej časti v Trenčíne. Vedúcemu tímu podľahli 2:4, hoci za stavu 2:3 sa v závere veľmi snažili získať aspoň bod.

Nedeľňajším kolom sa skončil nahustený extraligový program v tomto mesiaci a po reprezentačnej prestávke bude hokejový kolotoč pokračovať až posledným kolom v tomto roku v nedeľu 28. decembra, kedy Košice doma hostia Liptovský Mikuláš. Od zajtra až do nedele bude reprezentácia Slovenska štartovať na medzinárodnom turnaji Loto cup v Piešťanoch, kde sa okrem nášho tímu predstavia hokejisti Kanady, Rakúska a Švajčiarska.

V širšom 22-člennom reprezentačnom výbere má aj HC Košice svoje zastúpenie útočníkom Sabolom. Zajtra sa Slovensko stretne o 18.00 h. so Švajčiarskom, v piatok hráme o 18.00 h. s Rakúskom a v sobotu v tom istom čase odohrá Slovensko posledné stretnutie na turnaji s Kanadou.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...