Vyhľadávanie:

V Lige majstrov najprv doma

V Lige majstrov najprv doma

Prestížna nadnárodná hokejová súťaž Liga majstrov už má presný program zápasov. Hokejisti HC Košice sa predstavia v treťom ročníku tejto medzinárodnej súťaže v sezóne 2016/2017 už tretí raz po sebe. Ako víťaz základnej časti našej najvyššej hokejovej súťaže uplynulej sezóny Tipsport ligy budú hrať Ligu majstrov v M skupine so švajčiarskym šampiónom SC Bern a semifinalistom EBEL-ligy s rakúskym tímom Black Wings Linz.

Zverenci trénerov Rostislava Čadu a Marcela Šimurdu odštartujú svoj program v skupine na domácom ľade. V utorok 16. augusta 2016 sa v Steel aréne stretnú o 18. hodine so švajčiarskym SC Bern. Aj druhé stretnutie s Black Wings Linz odohrajú doma, a to v sobotu 20. augusta o 19.30 hod.

Odvetný zápas s Linzom odohrajú Košičania už v utorok 23. augusta na ľade súpera a v sobotu 3. septembra bude na programe odvetné stretnutie v Berne. Do ďalšej už vyraďovacej časti súťaže Ligy majstrov postúpia prvé dva tímy zo skupiny.         

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...